TIMELESS TUNES
Blog about groovy fleamarket finds from Finland.

maanantai 14. syyskuuta 2009




Yleensä levyjen kansiin taikka labeleihin kirjoitetut omistajien nimet ja muut tuntomerkit ovat piristäviä. Ainakin omasta mielestäni on mielenkiintoista pohtia löydettyjen levyjen edellistä elämää ennen omaan levyhyllyyni päätymistä. Tässä tapauksessa homma meni kuitenkin hiukan yli. Vai mitä mieltä te olette Roosan tagista? =) Muuten hieno kansi - mustavalkoiseksi.

Ihan kelvollinen musiikkimaku Roosalla on kuitenkin ollut, ainakin tämän Johnny Frigo Sextetin Jazz Is Now -lp:n osalta. "Ohjaajana" levyllä on toiminut jonkin sortin tanssiopettajalegenda Gus Giordano. Label on Orion, mutta julkaisuvuotta ei levystä löydy. Veikkaan jotain 60-luvun loppua.

Oma suosikkini tältä levyltä on The Sit In. Läskibasso saundaa vaan aina yhtä hyvälle, ja eipä se fonirevityskään meikäläistä kylmäksi jätä.

1 kommentti:

  1. Sekä Gus Giordano, että Johnny Frigo on molemmat tuttuja nimiä. Yleensä jotain jazz/library kamaa ja hinnat 3-numeroisia. Tää featurettu biisi on kyllä hieman liian löysää jazz-jamitusta omaan makuun, mutta Suomi-löytönä tää on erittäin kova.

    Gus Giordanon Jazzmania LP (Orion 128) kiinnostaa tosin todella paljon kovien funk koverien takia. Tony Camillo's Bazukan superbiisi Dynomitesta mm. koveri. Kovaa hiittiä.

    Noi hintalaput sun muut on kyllä kivoja. On pitänyt monta kertaa alottaa niistä keskustelu lifesaverissa.

    Tän päivän löydöissä esim. Oy Discophon AB 045.. tota tarraa näkee tosi usein, mikä firma sitten lieneekään. Samoin K-ketjun tarra löytyi Earth, Wind, Firen levystä.

    Ehkä eniten hämää tussilla kirjoitettu "Pressa", jota on näkynyt monessa varsinkin hip-house yms. kasari/ysärimaksissa ja näitä on vieläpä tullut vastaan aivan eri puolilta Suomea.

    Kokoelman Helmiä on kuinkas muuten myös Janos Valmusen nimmarilla varustettu lp: "Kaarina 14.12.90":
    http://www.discogs.com/viewimages?release=1458206

    =D

    VastaaPoista